Aanmelden leerjaar 1

Aanmelden voor het Beekdal Lyceum kan, in de centrale aanmeldweek van 25 t/m 31 maart 2024, via het digitaal aanmeldformulier.

Jouw ouder(s)/verzorger(s) moeten dit formulier invullen, maar jij kunt natuurlijk meekijken of zelfs helpen! Het makkelijkste is om het aanmeldformulier op een desktopcomputer of laptop in te vullen.

Gegevens nodig

Het is handig om bij het invullen de volgende gegevens bij de hand te hebben:

  • Jouw burgerservicenummer (BSN)
  • Indien van toepassing een scan of digitale foto van:
    • Medische deskundigenverklaring
    • Registratieformulier COA

Bijlagen vooraf scannen

Sla de scan of digitale foto op je computer of device op. Bij stap 4 van de aanmelding kun je de scans of digitale foto’s uploaden als bijlage. De volgende bestandsformaten kunnen wij verwerken: .jpeg, .jpg en .pdf.

Bevestiging

Na verzending van het aanmeldformulier ontvang je een bevestigingsmail, met daarin een link om de ingevulde gegevens te downloaden. Controleer deze pdf goed!

Niet ontvangen?

Geen bevestigingsmail ontvangen? Dat kan verschillende oorzaken hebben. De bevestiging is in de map 'Spam' of 'Ongewenste email' terechtgekomen of je emailadres is niet juist ingevuld.

Hulp

Mocht je problemen hebben met het invullen van het formulier, klik dan hier voor tips. Of meld je probleem via info@beekdallyceum.nl. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

 

Aanmelden