Software via school

Een goede schooluitrusting houdt niet op bij een goed gevuld etui en een nieuwe agenda. Jouw digitale uitrusting is minstens zo belangrijk. Je kunt via school goedkoop software installeren die jij op school nodig hebt.

Office 365

Veel leerlingen vinden het prettig om thuis met dezelfde versie van de softwarepakketten te werken als op school. We beschikken op school over een licentie van Microsoft, waardoor jij én je huisgenoten Office 365 thuis (op maximaal 5 computers) kunnen installeren.

Dat installeren thuis kan door rechts bovenaan deze pagina op 'Office 365' te klikken. Daarmee opent - na inloggen via jouw Beekdal-account (bd*****@ll.beekdallyceum.nl) - de startpagina van Office 365.

Rechts bovenaan de pagina (onder de rode balk) vind je vervolgens de button 'Office installeren'. Klik deze aan en kies voor 'Office 365-apps'. Daarna start het downloaden en kun je het Office -bestand installeren en je aanmelden.

De inlognaam voor de installatie is dezelfde als die je op school gebruikt voor het netwerk (bd*****@ll.beekdallyceum.nl), net als het wachtwoord.

Slim

Je kunt als leerling ook met korting software aanschaffen via www.slim.nl. Slim.nl is een webwinkel voor het voorgezet onderwijs en mbo. De voordelen van Slim.nl:

  • Legale software (en nog veel meer) met speciale onderwijskorting;
  • Altijd de nieuwste versies;
  • Downloads zijn meteen beschikbaar;
  • Ruime keuze uit software van Microsoft, Corel, Adobe, Norton en McAfee.

Hoe je via Slim.nl de software aanschaft? Ga naar www.slim.nl en het wijst zich vanzelf via de link: www.slim.nl/Shop/Registration.aspx